2018'i geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde üniversitelerimiz akademik kadroları için personel alımı ilanlarını yayınlamayı sürdürüyor.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Resmi Gazete'nin 27 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan sayısında yer alan ilanında Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapılacak kadroları duyurdu. Buna göre DTCF Antropoloji Bölümü, Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı için 1 kişilik Araştırma Görevlisi kadrosu ilan edildi. Son başvuru tarihi 11 Ocak 2019 olan kadronun yer aldığı ilan ve tüm detay bilgilere ulaşmak için tıklayınız!..

Birimi Ünvanı Adet Derece ALES
Puanı
Yabancı Dil Puanı Açıklama Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi
Antropoloji Bölümü
Sosyal Antropoloji
ABD
ARŞ.GÖR
.
(Öncelikli
alan)
1 5 75 70 Sosyal
Antropoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
http://www.dtcf.ankara.edu.tr

 

Hacettepe Üniversitesi Rektörülüğü 27 Aralık 2018 tarihinde yayınladığı ilanda Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapılacak kadroları duyurdu. Duyuruya göre Antropoloji Bölümü; Paleoantropoloji Anabilim Dalı için 1 kişilik Araştırma Görevlisi kadrosu, Fiziki Antropoloji Anabilim Dalı için 1 kişilik Öğretim Görevlisi kadrosu ilan edildi. Son başvuru tarihi 10 Ocak 2019 olan kadroların yer aldığı ilan ve tüm detay bilgilere ulaşmak için tıklayınız!..

Ünvanı İlanın Çıkılacağı Birim Bölümü Anabilim Dalı/Anasanat Dalı/Programı Kadro Derecesi Kadro Sayısı ALES Yabancı Dil Başvuru Yeri İlana Özel Şart
Araştırma Görevlisi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Paleoantropoloji 7 1 70 Y. Lisans için:60     Doktora için:70 Edebiyat Fakültesi Antropoloji veya Paleoantropoloji Anabilim dalında Tezli Yüksek Lisans veya Doktora yapıyor olmak.
Öğretim Görevlisi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Fiziki Antropoloji 3 1 70 60 Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında tezli Yüksek Lisans mezunu olmak, yüksek lisans eğitimi sonrası Antik DNA çalışmaları alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

 

Positive SSL