TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı sözlü giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere TİKA Uzman Yardımcısı alımına dair duyuruyu yayınladı.

21 Ocak 2019 tarihinde başlayacak başvurular 31 ocak 2019'da sona erecek. Başvurular, elektronik ortamda doğrudan https://sinav.tika.gov.tr web adresinden istenen belgelerin eksiksiz olarak doldurulması ve istenen belgelerin başvuru tarihi bitimine kadar TİKA Başkanlığı (Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen, elden veya posta yolu ile iletilmesi suretiyle yapılabilecek.

Duyuruda bizim açımızdan dikkat çeken en önemli kısım ise antropoloji bölümü mezunları için ayrılan bir kişilik kontenjan oldu. Umudumuz önümüzdeki yıllarda kamu kurum ve kuruluşları için ilan edilecek pozisyonlardaki bu tür kontenjanların daha da arttırılmasıdır.

Duyuruda yer alan "Giriş Sınavına Katılma Şartları, Başvuru Şekli ve Gerekli Belgeler, Başvuruların İncelenmesi ve Adayların Sınava Kabulü, Sınav Şekli ve Konuları, Değerlendirme ve İlan ile Bilgi Alma" başlıkları ile ilgili detayları görüntülemek için tıklayınız!..