https://www.facebook.com/events/525662350948965/

Antropoloji öğrencileri tarafından kongrenin ilki 2010 yılında Ankara Üniversitesi’nde düzenlenmiş ve iki yılda bir yapılması kararı verilmiştir. Ancak kongrenin ikincisi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde 2013 yılında düzenlenmiş ve her yıl düzenlenmesi kararı alınmıştır. Antropoloji öğrencileri kongrenin üçüncüsü için Mardin Artuklu Üniversitesi’nde bir araya gelmiştir. Kongrenin dördüncüsü 2015 yılında İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir. Antropoloji Öğrencileri Kongresi’nin beşincisi 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenecektir. 29 Nisan’da ise kongre katılımcıları için piknik düzenlenecektir.

Sözlü Sunumları

- Sözlü çalışma sunumları 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacaktır.
- Sunum süresi en fazla 15 dakika olarak belirlenmiştir.
- Sunumlar Microsoft Office Power Point programında hazırlanmış olmalıdır.

Sunumlar e-posta olarak atılabilecek düzeyde ise sunum tarihinden önce Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi rica edilir. Gönderilmeyen sunumlar oturum saatinden 2 saat önce sunum masasına teslim edilmesi gerekmektedir.

Poster Sunumları

- Posterler kongre süresince, size sonradan belirlenecek tarih ve saatler aralığında gösterimde olacaktır.
- Posterler bildirilerin yazı dilleri Türkçedir. Boyutları 70 cm eninde, 100 cm boyunda tasarlanmalıdır. Yazılar bir metre uzaklıktan okunabilir büyüklükte olmalıdır.
- Poster başlığı, kabul edilmiş özetteki başlıkla aynı olmalıdır. Poster başlığı büyük harflerle yazılmalıdır.
- Poster içeriği ile özet içeriği tutarlı olmalıdır.
- Poster yazarları iletişim bilgilerini verirken e-posta adreslerini unutmamalılardır.
- Posterler daha sonra belirlenecek bir saat aralığında soru-cevap yapılmasına izin verilecektir.

Çalışma Özetleri ve Değerlendirilmesi

Kongrede sunulacak sözlü ve poster çalışmaları için bir konu ve başlık sınırlaması bulunmamaktadır. Katılımcılar antropoloji disipliniyle ve sosyal bilimlerle ilgili istedikleri konuları sözlü veya poster olarak sunabilir.

Çalışma Özeti Yazım Kuralları:

- Hazırlanan içerik New Times Roman karakterinde 12 punto ve 1.5 satır aralığında olmalıdır.
- Çalışmayı yapan kişinin adı, soyadı, okulu ve iletişim bilgileri metnin üzerinde sola dayalı şekilde yazılmış olmalıdır.
- Özetler Türkçe olarak yazılmalı ve 300 kelimeyi aşmamalıdır.
- Özette çalışmanın amacı, yöntemi ve önemi belirtilmiş olmalıdır.
- Özetlerin sonunda çalışmanın anahtar kelimeleri eklenmelidir.

Hazırlanan çalışmaların özetleri 25 Mart 2016 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmelidir.

Sosyal medyadan yaptığımız paylaşımları buradan takip edip, sizde paylaşımlarınızı bu hashtaglerden aracılığıyla yapabilirsiniz. Ayrıca gelişmeleri instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Twitter: @YTantropoloji
Instagram: @antropoloji7tepe
#antropolojikongresi
#7tepeantropoloji

İletişim:

Kongre Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 8. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi,İnönü Mah.,Kayışdağı Cad.,34755 Ataşehir/İstanbul.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Ulaşım

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi İstanbul'un merkezi Ataşehir'de, ulaşım açısından son derece kolay bir güzergah üzerinde yer almaktadır. Kadıköy, Bostancı, Taksim vb. merkezlerden toplu taşıma araçları kullanarak rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Kadıköy, Üsküdar ve Küçükyalı'dan İETT otobüsleri ile, Kadıköy, Bostancı, Kartal ve Küçükyalı'dan hatlı minibüslerle Üniversiteye ulaşma imkanı vardır.

Kadıköyden kalkan 19, 19F, 19FK, 14KS İETT otobüs hatları Yeditepe Üniversitesi’nin önünden geçmektedir. 19 ve 19F numaralı hatlar öğrenciler tarafından önerilen hattır.

Uzunçayır Metrobüs durağından 16F, 19FK ve 19 otobüs hatlarına aktarma yaparak Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşım sağlanabiliyor.

Konaklama

Yakın zamanda duyurulacaktır.

Positive SSL