30 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 21:30’da ve saat 22.30'da Facebook sayfamızda (http://www.facebook.com/antropoloji.net) soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk siz olun, yeni yılın hediye kitapları sizin olsun!

Hediye Kitaplarımız;

* Kültürel Eleştiri olarak Antropoloji "İnsan Bilimlerinde Deneysel Bir An" (Yazar: George E. Marcus-Michael M.J. Fischer)

* Yaşamın Sırrı DNA (Yazar: Bahri Karaçay)

 

Uygulama Esasları:

1-) Hediye kitap sahibi olmak isteyen takipçilerimizin http://www.facebook.com/antropolojinet adresinde yer alan Antropoloji.Net Facebook Sayfasını "Beğen" butonuna tıklayarak beğenmiş olmaları gerekmektedir.

2-) Yönelteceğimiz sorulara doğru cevap veren her takipçimiz yalnızca bir adet hediye kitap sahibi olabilir.

3-) 30 Aralık 2013 Pazartesi günü Facebook sayfa duvarımızda (http://www.facebook.com/antropoloji.net) saat 21:30’da (Türkiye Saati İle-TSİ) soracağımız sorunun altına yorum yazarak doğru cevabı veren ilk takipçimize Bahri KARAÇAY tarafından kaleme alınan “Yaşamın Sırrı DNA” isimli kitap hediye edilecektir.

4-) 30 Aralık 2013 Pazartesi günü Facebook sayfa duvarımızda (http://www.facebook.com/antropoloji.net) saat 22:30’da (Türkiye Saati İle-TSİ) soracağımız sorunun altına yorum yazarak doğru cevabı veren ilk takipçimize George E. Marcus ve Michael M.J. Fischer tarafından kaleme alınan “Kültürel Eleştiri olarak Antropoloji "İnsan Bilimlerinde Deneysel Bir An" isimli kitap hediye edilecektir.

5-) Ayrı olarak yönelteceğimiz her iki soruya da ilk olarak doğru cevabı veren takipçilerimiz Antropoloji.Net Facebook sayfası (http://www.facebook.com/antropoloji.net) duvarında kullanıcı ismi ile birlikte aynı gün içinde duyurulacaktır.

6-) Kitap hediye edilecek takipçilerimizin ad, soyad, açık adres, Facebook kullanıcı adı ve gerektiğinde kendilerine ulaşılabilecek telefon numaralarını belirten bir e-postayı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

Hediye kitaplar 2 Ocak 2013 Perşembe gününden itibaren MNG Kargo aracılığı ile kendilerine ulaştırılmaya başlanacaktır.
 
Hediye kitap sahibi olmak isteyen tüm takipçilerimiz yukarıda belirtilen “Uygulama Esasları”nı kabul etmiş sayılır.

Positive SSL