Devlet Personel Başkanlığı tarafından kurumun web sayfasında yapılan duyuruda KPSS sınav sonuçlarına göre Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacağına dair açıklamaya yer verilmiştir.

Tercihte bulunacak adaylara kolaylık sağlaması amacıyla http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu ve https://www.turkiye.gov.tr/dpb-kpss-is-sorgulama adreslerinde hizmete açılan 2013/2 KPSS Tercih Bilgi Sistemi sonuçlarına göre Antropoloji bölümü mezunları için İstanbul, Şanlıurfa ve Çankırı'da toplam 5 kişilik "Müze Araştırmacısı" kadrosu açıldığı görülmektedir.

Kadroların detay bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Söz konusu kadroların devlet kademesinde görev yapmak isteyen mezunlarımız adına bir başlangıç olmasını diliyor ve önümüzdeki yıllarda antropoloji bölümü mezunları için daha fazla kadro açılmasını ilgililerden talep ediyoruz.

* Başvuru Süreci Hakkındaki Detaylı Bilgiler için tıklayınız! ==> 2013 Yılı Kasım Ayında KPSS Sonucuna Göre Yapılacak Merkezi Yerleştirme İşlemi Hakkında Duyuru

Positive SSL